Maak kennis met Jumbo Koornneef

Jumbo Koornneef is een franchise onderneming en bestaat uit 6 vestigingen:

 

Scheveningen

Leidschendam

Wateringen

Kwintsheul

Naaldwijk

Oud-Beijerland

Missie & Visie

Onze ambitie
Wij willen ieder moment van de dag de beste, lekkerste én betaalbaar zijn.

Onze missie - Verder gaan waar anderen stoppen
Bij Jumbo Koornneef willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Een winkel die alles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment én de allerlaagste prijs. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maken wij van Jumbo Koornneef klanten echte Jumbo Koornneef fans.

Onze visie - Alles voor de klant
Wij zijn er voor onze klanten. Zij geven ons de inspiratie en motivatie om elke dag weer het beste uit onszelf te halen. Wij vinden dat onze klanten het allerbeste verdienen. Wij zien het als onze rol om het leven van alledag te verrijken. Door te helpen én te inspireren. Door oprecht aandacht te geven. Door lekker en gezond eten bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Als betrokken familiebedrijf geloven wij dat je samen verder komt. Dat wat je geeft, krijg je ook terug. Respect voor elkaar en vertrouwen in elkaar leiden tot de beste resultaten. Met deze instelling willen wij het verschil maken. Elke dag. Voor iedereen.

 

Onze kruideniersvisie:

Wij geloven in luisteren naar de klant én aandacht voor alle details.
Wij volgen de actualiteiten, spelen in op relevante trends en bieden onze klanten zo elke dag de verantwoorde foodwereld van morgen.

Vooruitstrevend HR-beleid

Klantgerichtheid en gastvrijheid zijn de gele draad in onze strategie en werkwijze. De klant iedere dag blijven verrassen en service met een glimlach kan alleen door de inzet van onze toppers. Ieder met z’n eigen passie en talent. Wij geloven dat gelukkige medewerkers fans van onze klanten maken. Wij willen dan ook dat onze medewerkers 100% tevreden zijn. Dat ze bij Jumbo Koornneef kunnen ontwikkelen en groeien, het optimale uit zichzelf halen, lekker in hun vel zitten en met plezier naar het werk gaan.

Bij Jumbo Koornneef ligt de focus op ieders talent en het naar boven halen van persoonlijke kwaliteiten. Ons doel is om aan een ondernemende organisatie te werken waarin medewerkers worden uitgedaagd om het elke dag beter te doen. De focus ligt op trots, passie, ontwikkelen en samen. Wij zijn ervan overtuigd dat dát ons een leuke werkgever maakt.

Koornneef Personeelsvereniging

Ieder jaar worden er diverse gezellige, informele, sportieve en uitdagende activiteiten georganiseerd door de Koornneef Personeelsvereniging, zowel fysiek als online. De activiteiten staan voor plezier met elkaar. De Commissie Lief & Leed is onderdeel van de Koornneef Personeelsvereniging. De commissie zorgt voor felicitaties, een hart onder de riem of een steuntje in de rug als dat nodig is.

 

Verrassende acties

Jumbo Koornneef onderscheidt zich met toffe acties. Variërend van sparen voor hoge korting op lokale Koornneef acties (bijvoorbeeld sparen voor korting op koffers, handdoeken, keukenhulpjes, etc.), samenwerkende acties met lokale ondernemers, onze eigen Week Deals en natuurlijk de Lokale Toppers plaatjesacties.

 

 

 

 

Koornneef's Specials

Bij Jumbo Koornneef vind je niet alleen de gangbare artikelen uit het Jumbo assortiment, zoals de A-merkproducten of de artikelen van het Jumbo huismerk. Je vindt bij ons ook de producten van La Place en vers bereide producten, zoals vers gebrande noten, maaltijden, banket, salades, pizza’s, sushi en bonbons. Ook hebben wij eigen bloemisten in dienst en beschikken wij over een Koornneef Slijterij

Daarnaast vind je bij ons producten uit de regio en exclusieve producten, van onder andere Landwaart Culinair, Schmidt Zeevis, Slagerij Zwaard, Westlandse Aardbei, Bakkerij Van den Berg en Bakkerij van Maanen. Mooie en verse producten van topkwaliteit. Daarmee sluiten wij zo goed mogelijk aan op de wensen van onze klanten.